Criminelen die het gemunt hebben op onze digitale privacy: we zien het op het nieuws en horen het steeds vaker om ons heen. De mensen van HOST (Home Office Safety Tools) sloegen de handen ineen en besloten hier iets aan te gaan doen. Het resultaat is een geweldige box met gadgets die stuk voor stuk garant staan voor digitale veiligheid.

  • Een schrikbeeld voor velen: ongewenste bezoekers die meekijken in de privé-omgeving. Veel mensen zijn terecht bang dat onbevoegden toegang krijgen tot hun webcam of de camera van hun smartphone.
  • We kunnen er niet meer omheen: digitalisering. Iedere website vraagt om een uniek en moeilijk te raden wachtwoord. Maar deze zijn niet te onthouden! Daarom gebruiken veel mensen nog steeds te eenvoudige wachtwoorden, zoals 123456, welkom, welkom01, wachtwoord, etc.
  • Er wordt enorm gewaarschuwd voor hackers die op afstand controle kunnen krijgen over uw OV-kaart. Maar wist u dat dit ook kan gebeuren met uw bankpas en/of creditcard?
  • Wanneer een laptop, tablet of smartphone opgeladen wordt in een openbare ruimte, kunnen hackers via de oplaadkabel toegang krijgen tot je apparaat. De oplaadkabel wordt immers ook gebruikt om gegevens over te zetten.

De gadgets in de HOST Box beschermen tegen al bovenstaande gevaren. Zeker nu we steeds meer thuiswerken biedt de HOST Box uitkomst. We zijn er trots op steeds meer bedrijven te kunnen helpen met deze custom-made box.
Vraag ons naar de mogelijkheden voor een eigen box met uw logo. Vul het contactformulier in of bel: 06 83233109 

 

Team of business people